Sisteme informatice
Produse program
Prezentari multimedia
Realizare site-uri web
Clientii nostri
Cine suntem

 

<<

 

  Loto 6 din 49


    este un produs informatic dedicat celor care doresc să obțină un anumit control al riscului care apare, prin participarea la acest sistem de joc.

 

Produsul program are o interfață accesibilă, oferind o utilizare facilă și fiabilă.
Programul îndeplinește următoarele funcții :

- CALCUL VARIANTE,
- MODIFICARE PROBABILITĂȚI,
- SIMULARE,
- INTRODUCERE EXTRAGERI.

 

Modulul de CALCUL VARIANTE realizează selectarea variantelor din cele de combinații posibile, conform următoarelor criterii :

  • folosirea valorilor limita ale mediei,abaterii si dispersiei rezultate din analiza valorilor extragerilor anterioare ;
  • numerele sunt împărțite în 5 intervale , astfel : 1-9, 10-19, 20-29, 30-39, 40-49, aceasta fiind folosită pentru a selecta cel mult 3 numere dintr-un interval ;
  • elementele variantei rezultate nu sunt 4, 5 sau 6 consecutive ;
  • numerele nu sunt toate pare sau impare ;
  • pot exista în variantă maxim 3 numere cu aceeași cifră a unităților .

Modulul de MODIFICARE PROBABILITĂȚI asigură controlul utilizatorului asupra probabilității de apariție a unui număr de la 1 – 49.

Modulul de SIMULARE conține operații referitoare la estimarea probabilităților de apariție ale fiecărui număr de la 1 la 49, într-un număr de variante dorite. Simularea se face luând în considerare, opțional, valorilor limită ale mediei,abaterii și dispersiei rezultate din analiza valorilor din extragerile anterioare, împreună cu celelalte criterii de selecție care apar la modulul de CALCUL VARIANTE.

Modulul de INTRODUCERE EXTRAGERI facilitează introducerea extragerilor anterioare, care sunt analizate statistic, pe baza lor obținându-se valorilor limită ale mediei,abaterii și dispersiei.

Prețul acestui produs informatic este de 40 USD ( exclusiv T.V.A.).