Sisteme informatice
Produse program
Prezentari multimedia
Realizare site-uri web
Clientii nostri
Cine suntem

 

<<

 

  Agentim


    este un program pentru agenții imobiliare, un produs flexibil, fiabil și accesibil tuturor categoriilor de utilizatori.
   Produsul informatic a fost realizat folosind tehnica client - server. Activarea softului duce la apariția unui ecran care solicită introducerea parolei de acces în sistem.

Dacă numele utilizatorului și parola sunt corecte apăsarea butonului O.K. activează ecranul principal al sistemului informatic.

Dacă este introdusă o anumită parolă și dacă utilizatorul accesează sistemul în rol de administrator, se activează un ecran care permite actualizarea utilizatorilor și a parolelor celor care au dreptul de a utiliza baza de date
    Aceasta se poate observa în imaginea următoare:

    Opțiunile din acest ecran au caracter general pentru aplicație : pentru navigare ( “primul”,”anterior”) și pentru actualizare ( adăugare”,”modificare”,”ștergere”).După terminarea operațiilor dorite , se apasă , prin click-are cu mouse-ul , butonul de “Ieșire” și se pătrunde în tabloul principal al sistemului , care conține imagini sugestive prin care se pot selecta principalele funcții îndeplinite de sistem :
- ANUNȚURI,
- CONSULTARE,
- VIZIONARE,
- CONTRACTE,
- AGENȚI IMOBILIARI
.

   Modulul de ANUNȚURI realizează actualizarea datelor referitoare la anunțurile care sunt făcute pe parcursul unei zile.

Modulul de CONSULTARE asigură vizualizarea rapoartelor cu privire la activitatea agenților imobiliari, a clienților firmei, a contractelor acesteia, a convențiilor civile încheiate și realizează o consultare facilă pentru locuințe.

Modulul de VIZIONARE conține operații referitoare la încheierea convențiilor civile, la vizionarea unui imobil de către un reprezentant al firmei sau de către un client.

Modulul de CONTRACTE are rolul de a realiza evidența contractelor încheiate de agenția imobiliară.

Modulul de AGENȚI IMOBILIARI actualizează datele personale referitoare la agenții imobiliari.

Una din facilitățile vizuale ale acestui program, în afară de interfața sa cu utilizatorul, este aceea de vizualizare a schemei locuinței dorite, operație realizată prin modulul de CONSULTARE.

Prețul acestui produs informatic este de 100 USD ( exclusiv T.V.A.).